Doel:
Ontwikkel enkele User Interfaces voor de besturing van verregaand geautomatiseerd jachten.
Omschr:
Een bedrijf gespecialiseerd in de scheeps- en jachtautomatisering benaderde de onderneming om te assisteren bij de introductie van LabVIEW binnen hun bedrijf. Enkele onderdelen van de software, waar meer ervaring met LabVIEW voor nodig was, zijn door Serenity ontwikkeld.
Result:
Sinds deze introductie-fase zijn minimaal de volgende 20 jaar de HMI’s opgebouwd met behulp van NI LabVIEW. Deze vinden hun weg in de stuurhut van de meest luxueuse megajachten ter wereld. Vooral de integratie met de meest uiteenlopende maritieme instrumenten, apparaten en systemen, naast de goede mogelijkheden om zeer uitgebreide software-oplossingen te realiseren hebben hierbij een grote rol gespeeld. Vergeet niet dat grote jachten vaak verder geautomatiseerd zijn dan menige fabriek. Sinds 2015 is Serenity benaderd om te assisteren en/of optimaliserenvan verschillende LabVIEW-gebaseerde maritieme User Interface projecten.
Tool:
NI LabVIEW
H.W.:
Door de klant ontwikkeld maritiem besturings & monitoring systeem
input:
>256 analoog, >256 digitaal
output:
> 256 analoog, >256 digitaal
daq:
door klant ontwikkeld systeem
client:
(wordt niet openbaar gemaakt)
O.a. in verband met de op privacy gestelde vaak zeer rijke opdrachtgevers worden hier geen printscreens van enkele van de uitgevoerde werkzaamheden vrijgegeven. 
periode:
2000 – 2016