Je bekijkt nu 7 jaar

7 jaar

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Design

Wachten op wat maar niet kwam…

Het is alweer 7 jaar geleden sinds de laatste update van de Serenity.nl website. Een lange tijd als ik de verschillende ongevraagde e-mails op inhoud geloven mag.

Misschien is het waar, maar misschien ook niet. De  sitebouwers, grafisch ontwerpers, folderschrijvers, etc. willen omzet. De niet echt beantwoorde waarom-vraag; waarom moet ik mee?

En wat is dan de nieuwe trend,  eentje die vandaag alweer achterhaald is? En wie zijn  dan de klanten en hoe garanderen ze dat ik meer omzet maak als m’n website door hun aangepast wordt?
Geen garantie, alleen wat kreten, een je in de handen geduwd visitekaartjes na een kort gesprek over de zon die schijn en nog meer wat er niet toe doet.

Maar in 7 jaar kan er veel gebeuren: nieuwe projecten, de renovatie van oude of het betreden van een nieuwe letterlijk dynamische discipline. Het is goed om dat op een rijtje te zetten met een portfolio. Zeker in deze tijd van verandering

Maar hier is ie dan, hier is een testversie van de nieuwe site. Zo halfweg, tussen mal en dwaas zoals een regionale zeeuwse uitdrukking klinkt.

Na nog een laatste keer de tekst aanpassen druk ik op het groene knopje “bijwerken”.